Välkommen!

Form Design startade sin verksamhet 2007 och har sedan dess köpt och sålt retro och design från företrädesvis 50-och 60-talen. Vi har ingen butik längre utan den mesta försäljningen sker på antikmässor eller här på webben. Därutöver har vi många företagare som besöker vårt lager och handlar större partier med möbler.

Under 2017 deltog vi på mässorna i Älvsjö, Katrinetorp, Borås och Brösarp. Planerade mässor under 2018 är Malmö Dekorativa och Moderna i Brösarp.

På hemsidan lägger vi ut ett mindre urval av våra objekt. Det går bra att köpa saker vi visar här på hemsidan eller via instragram @formdesignscandinavia

Sidan kommer att uppdateras regelbundet. Den gamla raderades och vi bygger upp denna vartefter.

För prisuppgift, avhämtning eller fraktalternativ kontakta oss.

Global customer? We can sell international. Please contact us for more information.

 

Under år 2017 håller vi successivt på att gå över helt till virtuellt showroom med bilder på varje objekt och internetförsäljning men det är ett arbete som tar tid, dels fotografera allt som redan finns i lager och även fotografera alla nyinkomna föremål.

Det går självklart bra att boka tid och komma till vår lager som ligger centralt i Alvesta. Notera att vi i förväg behöver veta vilka specifika föremål du är intresserad av eftersom det är trångt och högt staplat på lagret. Vi tar fram det du är intresserad av. Gällande avhämtning eller frakt löser vid det mesta, vi föredrar dock avhämtning på plats.

Vi köper hela hem, delar av hem samt enstaka bättre objekt.

Kontakta oss om du undrar något.

telefon: 0472-10 000
sms: 076-146 7671
mail: info(a)fdsab.se

BJÖRN TISJÖ