Vi köper möbler, glas, porslin och lampor med mera. Som vårt namn antyder söker vi föremål av god form och design från företrädesvis Skandinavien.

Vi köper i dagsläget väldigt mycket på auktion – vilket betyder att du som säljare får mer betalt om du säljer direkt till oss! Du får pengarna direkt och du slipper försäljningsprovisionen.

Vi har globala kunder. Både kräsna och allätare. Vi har kunder till såväl 1000-kronors möbler som riktigt dyra mer sällsynta objekt.

 

Enstaka objekt, hela hem eller företagsavyttringar. Vi är intresserade av det mesta. Vi har även kapacitet att tömma hela hem och dödsbon.

Är ni en förening, företag, konferensanläggning, församlingshem eller liknande som skall renovera eller modernisera er anläggning kan ni kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller få bud av oss på de föremål vi kan köpa in. Vi köper gärna stora partier möbler och lampor av bra design. Vi har globala kunder inom olika segment som söker denna typ av varor.

Alla saker kan vi inte sälja, men mycket tar vi till vara på. Här på hemsidan visar vi bara ett urval av alla föremål vi hanterar.

Är du det minsta osäker om vi är beredda att köpa ditt lösöre – hör av dig. Vi tittar gärna. Det går bra att skicka bilder via e-mail eller SMS.

 

Tel 0472-10 000

SMS 076-1467671

mail info(a)fdsab.se